zaterdag 31 maart 2018

OPGELOST?

Ik weet niet wat er aan de hand is maar het loopt niet op de ipad zoals ik wIl en gedacht had.
Excuses voor rare kronkels in de teksten die nog volgen, behalve natuurlijk als ze zo bedoeld zijn. Dan is het humor.
Toen we bij onze eerste camperplaats in San Sebastian aankwamen, viel die erg tegen en besloten we naar een nabijgelegen plek te gaan. Wij hadden een soort reishandleiding aangeschaft voor deze reis en daar staat veel in, maar veel ook niet.
We reden dus weg maar de weg was dusdanig smal en zou enige kilometers zo blijven, dat de chef-bijrijder aan de chauffeur de opdracht gaf om te keren. Op zo'n smalle weg zou dat een toverkunst vragen maar gelukkig zagen we een smalle zijweg. Hup, erin gereden en hup weer achteruit. Vlak langs en door hoor gras..Maar in dat hoge gras bleek zich ook een tamelijk stevige wortel van de Spaanse jeneverbes te bevinden die zie achter ons spatbord nestelde. Middels een droge, doch stevige tik verliet de wortel het spatbord. (Dit alles is achteraf  gereconstrueerd). Bij de nieuwe plek die in een rustig bos lag en waar nog een camper stond, zagen we dat de linker voorkant van de bumper los zat. Voor dit probleem gaf onze reisgids geen oplossing. Het bezorgde de chauffeur een nachtje met gepieker en gezoek naar mogelijke oplossingen. Het leek namelijk dat er een rubber gecheurd was waar de bumper aan hing. We prezen de aanschaf van de elektriche handboor en de aanwezizigheid van voldoende touwtjes zodat een nood verbinding aangelegd zou moeten kunnen worden.
De volgende morgen echter bleek het rubber allen maar losgechoten en dubbel gevouwen en met een doffe klap kon een en ander hersteld worden.
Kijk, dat lees je nou nooit in de reisbeschrijvingen met prachtige plekje en schitterende vergezichten.
Meer volgt..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten